esp cat

tel. 934 990 233

Professorat:

ROSER CONTRERAS

Inicio la meva carrera professional l'any 1971 impartint classes de dansa clàssica i espanyola. He treballat en companyies de dansa, teatre de text, teatre musical i com actriu de doblatge. Des de 1995 m'encarrego de la creació i direcció d'espectacles de teatre musical infantil per la companyia "Dreams Teatre" compaginant-ho amb tallers de teatre per nens. Actualment treballo com a guionista de televisió. Col.laboro en la gestió i organització de l'escola, així com en la preparació d'actuacions i espectacles. També imparteixo classes de Dansa Espanyola.

EVA XIMENES

Titulada per la RAD (Royal Academy of Dance) i Titulada en Pedagogia de la Dansa Espanyola. Completo la meva formació de dansa clàssica i Jazz a escoles internacionals com "Pineapple" de Londres. Durant més de 10 anys formo part com a ballarina en diferents companyies de dansa, teatre musical i sarsuela. He realitzat coreografies de grups de Teatre Musical i a diversos esdeveniments en la ciutat de Barcelona. Porto més de 20 anys com professora de dansa a diverses escoles de Catalunya. A més d'impartir les classes de Dansa Clàssica i preparar els exàmens de la Royal Academy of Dance, dirigeixo els Tallers Coreogràfics amb la "Jove Companyia de Dansa" i superviso la docència en les disciplines de dansa.

CRISTINA CASASAMPERE

Inicio els meus estudis de Comèdia Musical a la escola Coco Comín. M'he format principalment com a cantant amb professionals com Muntsa Rius i com a ballarina en disciplines com hip hop (Jermaine Browne, Bruce Ykanji, Kanga Valls, Manel Cabeza, Úrsula Rilo, Kiko López,...) i en Jazz (Coco Comín, Víctor Rodrigo, Aixa Guerra, Susie Kellerman,...). També m'he format en dansa clàssica, dansa espanyola, claqué, contemporani,...

Paral·lelament obtinc el títol oficial com a tècnic superior en "Realització d'audiovisuals i espectacles" tenint experiència en edició de vídeos, organització d'esdeveniments i disseny gràfic per a diversos esdeveniments i empreses.

Treballo realitzant col·laboracions en videoclips d'artistes com Roser, Carlos Baute o Dulce Tentación; com a ballarina en parcs temàtics com Port Aventura; en gires d'espectacles com "La Nuit Magique du Pere Nöel" o "Les Pirates"; en esdeveniments com "Special Olympics" o en companyies de dansa jazz i hip hop com "Companyia Jazz Luthier", "Swap" o la formació "Musique", com a cantant amb "Soñando con Manhattan" i "Rock in Manhattan".

He participat a televisió com a jurat popular a les últimes temporades de "¡Tú sí que vales!" de Telecinco a més de dedicar-me a la docència en disciplines com hip hop, jazz, comèdia musical i funky a diferents escoles.

MARC LLUÍS FERNÀNDEZ

Nascut a Barcelona. Format com a actor i cantant a l’escola Memory de teatre musical i a l’escola Aules.  Va ser integrant del grup musical “Sp3” i ha participat com figurant al Liceu (a l’òpera “L’Or del Rin”) i a TV3 (als programes “Polònia” i “Kubala, Moreno i Manchón”). Actualment forma part de la companyia de teatre “Cia Et Voilà!” però també d’ “A Grup Vocal” amb el que va participar al concurs televisiu “Oh Happy Day” de TV3. A més ha estat integrant de la companyia Tell en la que ha protagonitzat diferents obres de teatre musical tals com “Rent”, “Sólo se vive una vez” i “El burdel de París” entre d’altres. També ha cursat estudis de tècnica vocal, i exerceix com a professor de cant i vocal coach. Actualment es forma com a rehabilitador de patologies vocals a l’Hospital de Sant Pau i la Santa Creu.

JUDIT CONTRERAS

Formació en diferents disciplines de dansa a l’Escola de Dansa i Teatre Musical de Carme Contreras, principalment en dansa clàssica i dansa espanyola. Continuació de la formació a l’Escola de Dansa i Arts Escèniques A Escena amb Eva Ximenes. A més, formació en altres disciplines com  jazz, hip-hop, claqué, cant i teatre musical. Certificada en Vocational Graded Examination in Dance: Advanced de la Royal Academy of Dance. Completa la formació de dansa amb altres escoles i organitzacions de dansa internacionals com la Royal Academy of Dance, International Dance Tours, Dance Master Class, Arts Educational Schools of London, The Pineapple School i Victor Ullate Escuela, treballant amb professors ballarins del Royal Ballet com Roberta Marquez, Laura Morera, Joshua Tuifua, Justin Meissner i Ricardo Cervera, ballarins del English National Ballet com Maria Mig-Arán Ribó i Angela DeMello,  entre d’altres. Realització de workshops de teatre amb Xènia Reguant. Actualment, forma part de la companyia de dansa A Escena Company.

XÈNIA REGUANT

Actriu de teatre, cine i televisió. Començo la meva carrera professional molt jove actuant en espectacles de teatre musical infantil. Al 1998 interpreto el paper de Papaguena en el "El Somni de Mozart" al TNC de Catalunya, musical revelació de la temporada, i al 1999 protagonitzo el musical "La Bella y la Bestia" al teatre Lope de Vega de Madrid. M'he format en diferents escoles de teatre, dansa i cant, entre elles l'estudi de Juan Carlos Corazza. Actualment formo part de la companyia professional de l'estudi.

CARME CONTRERAS

He dedicat tota la meva vida a la Dansa. Inicio la meva carrera professional l'any 1963 com a professora auxiliar a l'escola de dansa de Rosario Contreras. He treballat com a ballarina solista en diferents companyies de dansa i he col·laborat en programes de televisió. Finalitzada l'etapa de ballarina professional i amb el desig de transmetre a futures ballarines la meva experiència i amor per la dansa, començo la meva etapa com docent i coreògrafa.

Actualment, ja retirada, segueixo en contacte amb la Dansa com a presidenta de DANSA x TOTS, Associació Catalana d'Amics de la Dansa. També col.laboro de forma puntual en alguns cursos professionals, exàmens i audicions.

[...]
Cargando...
Información legal
x

Empresa: A Escena, Gestió Cultural, S.L.U.

NIF: B66173113

Teléfono: 934 990 233

e-mail: info@aescena.cat

Valid XHTML 1.0 Transitional